3962-292e56.jpeg
Panda cykelhjälm
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Panda cykelhjälm

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att cykla? Ge dem denna pandahjälm som håller dem säkra och underhållna. En söt hjälm som små flickor och pojkar kommer att älska. Dessutom är den multisport. Ditt barn kan använda den för cykling, ridning eller skateboardåkning.

Denna cykelhjälm är det perfekta tillbehöret för cykel- och pandafantaster! Den är tillverkad av slitstark plast med matt yta, vilket gör den mycket slagtålig. Hjälmens unika design har ett sött och roligt pandamotiv, vilket gör den perfekt för både barn och vuxna. Hjälmen har också ett justerbart pannband och ett bekvämt hakband, vilket gör den mycket bekväm att bära.

Justerbar cykelhjälm

Ditt barn kommer att kunna cykla bekvämt i den här hjälmen. Förutom att hjälmen är lätt och mjuk är den också justerbar. De kommer att kunna justera den så att den passar deras behov. Cykelhjälmen panda är en söt och rolig cykelhjälm för barn mellan 3 och 8 år. Den är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast och har ett slagtåligt ytterskal. Panda-cykelhjälmen har ett justerbart pannband och clipsfäste för perfekt passform. De inre öronkåporna i mjukt skum ger extra komfort. Panda-cykelhjälmen är lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för barn som gillar att cykla.
3962-09d4f5.jpeg

Säkerhet och fantasi

Hjälmen har en unik design med ett bedårande pandamotiv som ger alla cyklister en extra touch. Med sin originella och roliga look är den här cykelhjälmen perfekt för barn som vill sticka ut på sina två hjul. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och kan enkelt justeras för perfekt passform på huvudet. Det är ett klokt val för alla som vill hålla barnen säkra samtidigt som de visar upp sin personlighet och kärlek till djur. Med den här hjälmen kommer de garanterat att vända på huvudena!

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.