3945-950948.jpeg
Motorcykelhjälm med björnvisir
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Motorcykelhjälm med björnvisir

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att köra motorcykel? Då är denna hjälm med visir helt rätt för dem! De kommer att älska björnmotivet. Den har ett sött litet björntryck. Men framför allt kommer denna ABS-hjälm att hjälpa till att skydda honom på hans cykel. Den är lätt och bekväm, men också mycket slitstark.

Denna motorcykelhjälm är tillverkad av slagtålig polykarbonat och har ett visir med björnmotiv. Den är lätt och bekväm att bära, vilket gör den idealisk för långa motorcykelturer. Hjälmen har också ett effektivt ventilationssystem för bättre luftcirkulation.

Visir för bättre skydd

Denna motorcykelhjälm för barn har ett visir som skyddar ansiktet mot vinden. Visiret är perfekt genomskinligt och ger fri sikt över vägen. Motorcykelhjälmen med visir med björnmotiv är en helhjälm som är utformad för motorcyklister som vill ha ett komplett huvudskydd. Den är tillverkad av slagtålig polykarbonat. Med denna motorcykelhjälm kan alla gå ut med stil.
3945-0cff5f.jpeg
3945-aed59a.jpeg

Ett oumbärligt tillbehör

Motorcykelhjälmen med visir med björnmotiv finns i flera olika storlekar för att passa barn i alla former och storlekar. Den har också ett effektivt ventilationssystem som håller en behaglig temperatur inuti hjälmen, även i varmt väder. Slutligen är denna motorcykelhjälm godkänd enligt europeiska trafiksäkerhetsstandarder, vilket garanterar maximalt skydd. Med sin originella design och överlägsna byggkvalitet är motorcykelhjälmen med visir med björnmotiv ett perfekt val för alla motorcykelentusiaster som vill kombinera stil och säkerhet på vägen.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.