3922-b565d3.jpeg
Motorcykelhjälm med visir för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Motorcykelhjälm med visir för barn

852,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att åka motorcykel? Ge dem säkerhet och komfort med denna motorcykelhjälm med visir. En hjälm med tecknad design och en liten propeller baktill som kommer att roa ditt barn. Ge dem denna motorcykelhjälm med visir i present för att skydda dem från stötar och vind.

En motorcykelhjälm för barn är en viktig accessoar för alla unga motorcyklister. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett utmärkt stötskydd. Visiret skyddar barnens ögon från UV-strålar och insekter. Hjälmen är bekväm att bära och kan anpassas efter barnets storlek.

En hjälm för multisport

Denna barnhjälm är avsedd för motorcykelkörning, men passar även för andra typer av sport, t.ex. cykling, ridning och motocross. Med heltäckande ansiktsskydd garanterar denna motorcykelhjälm maximal säkerhet. Denna motorcykelhjälm med visir är perfekt för barn som gillar att cykla eller köra motorcykel. Den är lätt och bekväm att bära och ger utmärkt skydd mot stötar och dåligt väder. Visiret skyddar barnets ögon mot UV-strålar och insekter, och kan enkelt tas bort vid behov. Hjälmen har också ett effektivt ventilationssystem som förhindrar svettning.
3922-314c13.jpeg

En vacker, färgglad hjälm

Barnmotorcykelhjälm med visir är en viktig säkerhetsutrustning för unga tvåhjulingsförare. Hjälmens design är modern och attraktiv, med ljusa färger och roliga mönster som barn kommer att älska. Den finns i en rad olika storlekar för att passa barn i alla former och storlekar. Kort sagt, motorcykelhjälmen med visir för barn är en viktig säkerhetsutrustning för unga tvåhjulingsförare. Det perfekta tillbehöret för att kombinera stil, komfort och maximal säkerhet!

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.