Barnhjälm med visir framtill. Hjälmen har ett rött spindelnätsmotiv som påminner om Spiderman. Hjälmen har ett clips nedtill för att fästa hjälmen.
Tecknad motorcykelhjälm
595,0 kr 451,9 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024
Rea!

Tecknad motorcykelhjälm

451,9 kr

-24%

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Brukar du ta med ditt barn på motorcykelturer? Se till att de är så säkra som möjligt genom att utrusta dem med denna tecknade motorcykelhjälm. Det är en söt hjälm som kommer att förvåna dem med sin roliga design. Men framför allt kommer denna ABS-hjälm att hålla dem säkra på vägen tack vare sin styrka och komfort.

Hjälm med visir

Denna slitstarka motorcykelhjälm för barn skyddar din lilla pojke eller flicka mot stötar och slag. Tack vare visiret ger den också ett utmärkt skydd mot vinden på vägen.
En motorcykelhjälm är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelfantaster. Denna tecknade motorcykelhjälm är perfekt för barn som älskar tecknade filmer.
Den är tillverkad av hårdplast och har en slagtålig polykarbonatskärm. Hjälmen har också ett justerbart hakband och ett justerbart pannband för perfekt passform.

3904-c79a74.jpeg

Lätt och roligt

Hjälmen har ett slagtåligt ytterskal av polykarbonat som ger ett utmärkt skydd mot stötar och skador vid en olycka. Designen är inspirerad av tecknade serier, vilket gör den unik och originell. Mönstren är färgglada och roliga och ger en touch av personlighet till din motorcykeloutfit. Hjälmen finns i en mängd olika utföranden, från klassiska seriefigurer till moderna actionhjältar.
Hjälmen är också lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för pendling eller långa motorcykelturer.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.