3882-339211.jpeg
Cykelhjälm med bakljus för barn
1250,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Cykelhjälm med bakljus för barn

1250,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att cykla på vägarna? För att garantera maximal säkerhet kan du utrusta dem med denna cykelhjälm med bakljus. Ljussignalen ger dem bättre sikt på vägen. Denna barnhjälm är tillverkad av EPS och har utmärkt slagtålighet.

En cykelhjälm för barn med bakljus är ett viktigt tillbehör för små cyklister. Den gör dem synliga för andra trafikanter och ger optimalt skydd vid ett eventuellt fall. Hjälmen är utrustad med ett LED-belysningssystem som aktiveras automatiskt när barnet cyklar i mörker. Så föräldrar kan vara lugna när deras lilla barn tar sig ut på cykelvägen!

En bekväm hjälm

Ditt barn kommer att känna sig som hemma i denna hjälm med bakljus. Förutom att den är säkrare är den också lätt och har ett mjukt foder som känns skönt att ha på sig. Denna cykelhjälm för barn har en LED-baklampa som tänds automatiskt när ljuset är svagt eller när cykeln är i rörelse. Det ger ökad synlighet för förare och fotgängare, vilket gör cyklingen säkrare för alla. Hjälmen har ett justerbart hakband och ett vadderat inre pannband som gör den bekväm att bära. Den är också lätt att rengöra tack vare skalet i polykarbonat.
3882-487fc6.jpeg
3882-339211.jpeg

En baklykta att se

En cykelhjälm är en viktig säkerhetsutrustning för alla unga cyklister. Denna hjälm är utformad för att ge optimalt skydd för barnets huvud vid en olycka eller ett fall, samtidigt som den garanterar ökad synlighet tack vare det integrerade bakljuset. Bakljuset som är integrerat i hjälmen är en extra säkerhetsfunktion för barn. Den ger extra synlighet i svagt ljus eller när barnet cyklar i mörka områden. Lampan är batteridriven och kan enkelt tändas och släckas med en knapp på hjälmen. Den här hjälmen är ett utmärkt val för alla barn som cyklar, åker skateboard eller har något annat sätt att ta sig fram på.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.