Skyddshjälm i form av en rosa keps mot en vit bakgrund
Ridhjälm i sammet för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Ridhjälm i sammet för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ridhjälmen i velour för barn är ett klokt val för att garantera säkerhet och komfort för unga ryttare under deras ridaktiviteter. Den höga byggkvaliteten och de praktiska funktionerna gör den till en pålitlig och hållbar produkt som följer med barnen i deras passion för ridning. Den eleganta, moderna stilen gör den också till en trendig accessoar som är mycket uppskattad av barn som älskar att rida

Hjälmens design är särskilt anpassad för barn, med en ergonomisk form som passar huvudet perfekt för en bekväm och säker passform. De justerbara remmarna gör det också möjligt att anpassa hjälmens passform på barnets huvud, vilket garanterar maximal säkerhet under körningen. Den har effektiv ventilation för optimal luftcirkulation och för att undvika värmekänsla eller obehag under körningen.

Säkerhet först och främst

Ridhjälmen i velour för barn är en viktig del av skyddsutrustningen för unga ryttare. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot stötar och slag under ridningen. Hjälmen har ett justerbart hakband som ger en säker och bekväm passform. Den är också utrustad med ett ventilationssystem som ger optimal luftcirkulation för att förhindra överhettning av barnets huvud. Den är bekväm, ventilerande och säker och ger optimalt skydd samtidigt som den är behaglig att bära.
3863-4dbedb.jpeg

En vacker hjälm som skyddar

Det mjuka och bekväma velourfodret ger hjälmen ett elegant och raffinerat utseende samtidigt som det känns behagligt att ta på. Hjälmens ytterskal är rep- och slagtåligt, medan innerfodret är utformat för att absorbera stötar och minska vibrationer. Hjälmen finns i en mängd olika storlekar som passar alla kroppsformer, och den finns också i en rad attraktiva färger som passar alla smaker. Oavsett om du rider eller tävlar är ridhjälmen i velour för barn ett säkert och snyggt val för att skydda din lilla ryttares huvud.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.