Justerbar cykelhjälm i skumgummi för barn i lila med blommor mot en vit bakgrund
Cykelhjälm med justerbart skum för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Cykelhjälm med justerbart skum för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

När du cyklar är det alltid viktigt att ha ett minimum av säkerhetsutrustning. Till ditt barn kan du välja denna sportiga cykelhjälm. Den är tillverkad av skum och är lätt och bekväm att bära. Din pojke eller flicka kommer inte att känna något obehag när han eller hon bär den.

Den justerbara cykelhjälmen i skum för barn är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den bekväm och säker att bära. Den är lätt och enkel att justera, vilket gör den perfekt för barn. Hjälmen har också ett justerbart pannband och justerbart hakband, vilket gör det enkelt att justera för en perfekt passform.

En robust, justerbar cykelhjälm

Denna cykelhjälm för barn finns i fyra olika färger. Den är lämplig för både pojkar och flickor. Ett flexibelt, justerbart nylonband gör att hjälmen kan anpassas till användarens huvud. Denna multisporthjälm är lämplig för både cykling och skridskoåkning. Den justerbara cykelhjälmen i skum för barn är ett viktigt tillbehör för ditt barns säkerhet när det cyklar. Hjälmen har ett mjukt, absorberande skumskal som skyddar ditt barns huvud vid ett eventuellt fall. Den har också ett justeringssystem baktill så att den kan anpassas perfekt till storleken på ditt barns huvud.
3039-77bb39.jpeg

Säkerhet och snygga modeller

Den justerbara cykelhjälmen i skum för barn är en viktig säkerhetsutrustning för alla unga cyklister. Hjälmen har ett slagtåligt ytterskal av hårdplast och skyddar effektivt ditt barns huvud vid fall eller olyckor. Hjälmen finns i en mängd ljusa och roliga färger och är inte bara viktig säkerhetsutrustning utan också en trendig modeaccessoar för unga cyklister. Det är ett klokt val för alla föräldrar som oroar sig för sitt barns säkerhet när det cyklar.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.