Ultralätt cykelhjälm med lila tecknad design mot en vit bakgrund
Ultralätt cykelhjälm med tecknat motiv
511,0 kr568,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ultralätt cykelhjälm med tecknat motiv

511,0 kr568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en cykelhjälm till din lilla pojke eller flicka? Välj denna EPS-hjälm med tecknade motiv! Förutom att vara söt är denna skyddshjälm också mycket lätt. Ditt barn kommer inte att känna något annat än komfort och glädje när det bär den. Han kommer att kunna koncentrera sig bättre på vägen och hans huvud kommer att vara väl skyddat i händelse av en kollision.

Denna ultralätta cykelhjälm med sitt tecknade motiv är perfekt för både barn och vuxna. Den är tillverkad av tålig polykarbonat, med ett formsprutat TPU-ytterskal och EPS-foder. Hjälmen har 360-graders justering och ett clip-on-fästsystem som gör den lätt att ta på och av.

Hjälmen har 12 ventilationshål för bättre luftcirkulation och komfort. Den har också en reflexremsa för bättre synlighet i mörker.

Justerbar och lätt att hantera

Denna cykelhjälm är lämplig för barn mellan 3 och 6 år. Både pojkar och flickor kan använda den. Cykelhjälmen för barn är lätt att hantera och kan justeras med hjälp av remmen. Denna ultralätta cykelhjälm med tecknade motiv är utformad för att ge optimal komfort och säkerhet och är idealisk för barn. Den söta, färgglada designen med tecknade motiv kommer att göra ditt barn till kung eller drottning på vägen! Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och har ett styvt ytterskal som gör den extremt slagtålig. Justerbara remmar ger perfekt passform och hjälmen har ett effektivt ventilationssystem som håller huvudet svalt under träningen.
3093-3ae790.jpeg

Säkerhet och stil

Den ultralätta tecknade cykelhjälmen är ett viktigt tillbehör för säkerhetsmedvetna och eleganta cyklister. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material som gör den extremt lätt, samtidigt som den ger maximalt skydd mot stötar och slag. Hjälmens design är inspirerad av tecknade serier, vilket gör den mycket attraktiv för barn som gillar att lägga till en touch av fantasi till sin cykelutrustning. Mönstren är färgglada och varierade för att tilltala så många som möjligt. Denna hjälm är det perfekta valet för att hålla ditt barn säkert när de är ute och cyklar.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.