Andningsbar cykelhjälm för barn i rosa mot en vit bakgrund
Andningsbar cykelhjälm för barn
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Andningsbar cykelhjälm för barn

284,0 kr340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att cykla? Det är ju toppen! Men det är viktigt att garantera deras säkerhet genom att förse dem med en pålitlig kvalitetshjälm som denna cykelhjälm i EPS med hög densitet. Den är bekväm att bära och ger utmärkt skydd mot stötar. Det är den perfekta hjälmen för små cyklister.

Barncykelhjälmen är tillverkad av ett lättviktsmaterial som andas, vilket gör den bekväm att bära. Den har också ett avtagbart visir som skyddar ögonen mot solens strålar. Hjälmen är justerbar för att passa barnets storlek.

En cykelhjälm som andas

Denna cykelhjälm för barn har ett justerbart band så att den passar din pojkes eller flickas huvud. Dessutom har den flera ihåliga hål som gör att hjälmens insida kan andas. Den ventilerande cykelhjälmen för barn är en lätt och bekväm hjälm som gör att ditt barn lätt kan andas när det cyklar. Hjälmen har ett justerbart ventilationssystem som gör att luften kan cirkulera inuti hjälmen och hålla ditt barns huvud svalt. Hjälmen har också ett avtagbart visir som skyddar ditt barns ögon mot solen och insekter.
3131-113dcc.jpeg
Andningsbar cykelhjälm för barn i rosa mot en vit bakgrund

En praktisk och färgglad accessoar

Denna hjälm är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot stötar och slag när du cyklar. Den finns i en mängd olika ljusa, roliga färger för att passa alla smaker. Dina barn kommer att bli glada över att bära den på sina sportutflykter utomhus. Du kan vara säker på att din lilla cyklist kommer att vara skyddad och bekväm under alla sina cykeläventyr!

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.