Cykelhjälm med rosa djur
Djurformad cykelhjälm
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Djurformad cykelhjälm

738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna roliga och söta cykelhjälm kommer garanterat att imponera på ditt cykelälskande barn. Dess djurform kommer att förvåna dem! Oavsett om du ger dem dinosauriehjälmen eller hajhjälmen kommer din pojke eller flicka att älska att bära den när han eller hon cyklar. EPS-hjälmen är dessutom pålitlig, säker och bekväm att bära.

Den djurformade cykelhjälmen är ett oumbärligt tillbehör för små cyklister! Den är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt material som gör den bekväm att bära, även för de yngsta cyklisterna.

Den unika djurformade designen är rolig och stimulerande, medan de ljusa färgerna ger en touch av stil. Justerbara remmar ger perfekt passform och visiret skyddar mot solens strålar. Denna cykelhjälm är ett måste för alla små cyklister!

En justerbar hjälm för barn

Denna cykelhjälm för barn är unisex. Den kan bäras av både pojkar och flickor. Storleken är också justerbar. Allt du behöver göra är att använda den medföljande remmen. Den här cykelhjälmen är superkul och originell! Den är formad som ett djur, vilket gör den unik och väldigt söt. Den är tillverkad av högkvalitativa material, så den är mycket bekväm att bära. Den är också mycket säker, med ett visir som skyddar dina ögon från solen.
3164-4db68e.jpeg

En rolig look

Den djurformade cykelhjälmen är en rolig och originell accessoar som kommer att tilltala alla tvåhjulsentusiaster. Hjälmen är utformad för att ge optimalt skydd när du är ute och cyklar, samtidigt som den ger din outfit en touch av fantasi. Hjälmens djurform är en verklig tillgång för barn, som kommer att bli glada över att bära en hjälm som är något utöver det vanliga. Det finns en mängd olika modeller i olika färger, som passar både pojkar och flickor. Förutom att den är rolig är den också mycket funktionell. Denna hjälm är en utmärkt investering för cykelentusiaster som bryr sig om säkerhet och stil.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.