3193-9bf0a5.jpeg
Söt cykelhjälm i djurform
511,0 kr568,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Söt cykelhjälm i djurform

511,0 kr568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barns säkerhet är av största vikt när det gäller cykling. Med denna EPS-hjälm med hög densitet är ditt barns huvud väl skyddat vid en eventuell kollision. Dessutom kommer de att känna sig bekväma inuti, eftersom denna barnhjälm är lätt och ventilerad tack vare hålen. Den finns i en rad olika former och färger.

Cykelhjälmen Animal är en lätt och bekväm cykelhjälm som passar barn i åldern 3-5 år. Den är tillverkad av slagtålig polykarbonat och har ett justerbart pannband för perfekt passform. Animal Bike Helmet finns i en rad ljusa, roliga färger, vilket gör den perfekt för små cyklister.

En tecknad design

Denna cykelhjälm har utformats med barn i åtanke och har fått en rolig djurform. Björn, dinosaurie, haj eller räv… allt du behöver göra är att välja hjälmen i form av din pojkes eller flickas favoritdjur. Den djurformade cykelhjälmen är en söt och praktisk accessoar för cyklister. Den är tillverkad av mjuk och lätt plast, så den är bekväm att ha på sig. Hjälmen har ett justerbart pannband och ett spänne som gör den lätt att justera. Dessutom är hjälmen utrustad med ett reflekterande pannband som gör att du syns bättre i mörkret.
3193-c5c33e.jpeg

Bär för ökad säkerhet

Denna söta djurformade cykelhjälm är ett måste för alla små sportentusiaster som vill cykla säkert och samtidigt ge sin utrustning en touch av fantasi. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket ger optimalt skydd mot stötar och slag. Den har ett hållbart yttre skal av polykarbonat och en insida av stötdämpande skum, vilket ger maximalt skydd vid fall eller olyckor. Med sin söta design och robusta konstruktion kommer den garanterat att bli barnens favoritaccessoar!

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.