3264-94821b.jpeg
Dinosauriecykelhjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Dinosauriecykelhjälm för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn cykling och dinosaurier? Då är denna dinosaurieformade cykelhjälm helt rätt för dem! Dess originella, kreativa och mycket realistiska form kommer att fascinera dem. Det är som att titta på en riktig dinosaurie. Men framför allt är denna barnhjälm bekväm att bära, med 12 ventilationshål. Den är tillverkad av EPS-skum med hög densitet och är också mycket robust.

En hjälm för multisport

Denna dinosaurieformade hjälm är perfekt för cykling, men passar även för andra typer av sport. Du behöver inte köpa en hjälm om ditt barn vill åka skateboard eller cykla.
Dinosauriehjälmen är ett säkert och roligt cykeltillbehör. Den är tillverkad av slitstark plast med matt yta.
Hjälmen har ett justerbart hakband och ett justerbart pannband för perfekt passform. De integrerade öronkåporna ger extra skydd mot höga ljud. Hjälmen har också ett reflekterande pannband för bättre synlighet för barn på vägen.

3264-e21f96.jpeg

Lekfull, färgglad design

Hjälmen har ett tåligt yttre skal som ger maximalt skydd mot stötar och slag. Dinosaurieformen är särskilt populär bland barn som älskar förhistoriska djur. Den färgglada och lekfulla designen kommer garanterat att tilltala barnen, som kommer att bli glada över att bära denna roliga och originella accessoar.
Varje modell finns i olika storlekar för att passa alla barn, och kan användas för en mängd olika utomhusaktiviteter som cykling, rullskridskor eller sparkcyklar. Det är en praktisk och rolig accessoar!

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.