Barnens hjälmformade paraply med vit bakgrund
Hjälmformat paraply för barn
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Hjälmformat paraply för barn

284,0 kr340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du kommer att älska det här fina paraplyet i form av en barnhjälm. Ett roligt och originellt paraply som ger din pojke eller flicka ett effektivt skydd mot UV-strålar. Handtaget med sockerrör gör det enkelt och bekvämt att bära. Detta barnparaply är också lätt. Det är perfekt för små barn.

Barnparaply i form av en hjälm, en unik och originell produkt som kommer att glädja både stora och små! Detta paraply är format som en motorcykelhjälm, med ett transparent visir för att skydda barnens ögon från sol eller regn.

Det hjälmformade barnparaplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det extremt slitstarkt och lätt att rengöra. Det har också ett ergonomiskt handtag för ett enkelt och bekvämt grepp. Barnen kommer att älska denna unika och originella accessoar, som gör att de kan skydda sig effektivt mot solen eller regnet samtidigt som de ser riktigt coola ut!

Ett hjälmformat paraply

Detta barnparaply är originellt och kreativt. Förutom den roliga och lekfulla designen ger den hjälmliknande formen din pojke eller flicka extra skydd. Med detta paraply kommer han eller hon att kunna skydda sig effektivt mot regn och sol och samtidigt ha en bra överblick över vägen. Barnparaply i form av en hjälm. Detta paraply är perfekt för barn, eftersom dess hjälmform innebär att de är perfekt skyddade mot väder och vind. Dessutom är paraplyet mycket lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för resor.
1028-73a84b.jpeg
1028-18b0d4.jpeg

För en torr utekväll

Vårt hjälmformade barnparaply är en originell och rolig accessoar som kommer att tilltala alla spirande små äventyrare. Paraplyet är utformat för att se ut som en riktig skyddshjälm och har en solid, slitstark struktur som gör det perfekt lämpat för dåligt väder. Den vattentäta polyesterduken ger optimalt skydd mot regn och stänk, medan det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt och lätthanterligt grepp för små händer. Oavsett om du ska till skolan, på familjeutflykt eller leka i regnet kommer det här paraplyet att vara en trogen och praktisk följeslagare för barn som gillar att ha roligt samtidigt som de håller sig torra.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.