3298-e8e1e2.jpeg
Ladybird cykelhjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ladybird cykelhjälm för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn också cykla? För att se till att han är helt säker, ge honom denna nyckelpigeformade cykelhjälm. En söt liten hjälm i en form och färg som han kommer att älska. Han kommer aldrig att vilja ta av sig den igen. Dessutom är denna hjälm i ABS, EPS och PVC tillräckligt stark för att skydda honom vid ett eventuellt fall

Ladybird Child cykelhjälm är en lätt och tålig cykelhjälm som är utformad för att ge ditt barn maximal komfort och säkerhet. Hjälmen har ett justerbart pannband och ett justerbart hakband så att ditt barn kan anpassa den perfekt till sitt huvud. Hjälmen har också ventilationsöppningar så att luften kan cirkulera och ditt barn inte svettas för mycket under träningen.

En multisporthjälm för barn

Denna nyckelpigehjälm är inte bara till för cykling. Din pojke eller flicka kan också använda den för att åka skridskor, skateboard eller rida. Denna cykelhjälm med nyckelpiga är perfekt för små cyklister! Den roliga, färgglada designen gör den till ett måste för alla dina cykelutflykter. Hjälmen har ett integrerat visir som skyddar ögonen mot solens strålar. Den har också vadderat skum för optimal komfort. Denna cykelhjälm uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna och garanterar optimalt skydd för ditt barn.
3298-a1f58c.jpeg

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.