3337-1eb9e5.jpeg
Djurformad multisporthjälm för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Djurformad multisporthjälm för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en söt djurformad hjälm som ditt barn garanterat kommer att älska att bära. Denna multisporthjälm är perfekt för cykling, ridning, skridskoåkning och skateboardåkning. Med den här modellen behöver du inte köpa en ny hjälm för varje aktivitet ditt barn ägnar sig åt. Den är tillverkad av en kombination av PC-skal och EPS-skum, så den är både stabil och bekväm.

Denna multisporthjälm är perfekt för små idrottare! Den är lätt och bekväm och har en rolig djurform som får ditt barn att le.

Hjälmen har vadderade öronkuddar för optimal komfort och är justerbar för att passa ditt barns huvud. Öronkåporna är avtagbara, vilket gör dem lätta att tvätta. Hjälmen har också ett reflexband så att barnen syns bättre på vägen.

Var och en har sitt eget favoritdjur

Haj, gris, räv eller dinosaurie… ge ditt barn en hjälm med sitt favoritdjur. Det är en utmärkt present till födelsedagen eller en speciell händelse. Den djurformade multisporthjälmen för barn är ett oumbärligt tillbehör för utomhusaktiviteter. Den skyddar ditt barns huvud mot stötar och fall och ger klar sikt tack vare sin unika design. Hjälmen är tillverkad av slitstarka, lätta material för att garantera ditt barns komfort. Justerbara remmar ser till att hjälmen sitter perfekt. Hjälmen finns i en rad olika modeller och färger för att passa alla smaker.
3337-e1ec06.jpeg

Optimalt skydd

Denna multisporthjälm i form av ett djur är ett oumbärligt tillbehör för små äventyrare som vill utforska världen i full säkerhet. Den ger optimalt skydd för ditt barns huvud och ansikte under sportaktiviteter som cykling, rullskridskoåkning, skateboardåkning och sparkåkning. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera maximalt skydd vid fall eller stötar. Den kan enkelt justeras för att passa alla barns huvud. Ventilationsöppningarna säkerställer optimal luftcirkulation för att förhindra överdriven svettning och hålla ditt barns huvud svalt.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.