3384-940e82.jpeg
Djurformad sovsäck för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Djurformad sovsäck för barn

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Brukar ditt barn sova över hos en kompis ibland? Älskar han att campa? Eller går han ofta på övernattningar? I alla dessa fall behöver de en sovsäck. Och det finns inget bättre sätt att fylla den med förundran än med denna djurformade modell. Förutom att vara söt är denna sovsäck i bomull också mjuk, varm och bekväm. Ditt barn kommer att älska att sova i den här påsen.

Sovsäcken med djur för barn är ett utmärkt alternativ för små sovare. Den är tillverkad av mjukt och skönt tyg, vilket gör den perfekt för kyliga nätter. Sovsäckens djurform är rolig och tilltalande för barn, vilket uppmuntrar dem att använda den. Sovsäcken är lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den perfekt för upptagna föräldrar.

Ett urval av former

Den här sovsäcken passar lika bra för små pojkar som för små flickor. Sovsäcken är utformad med barn i åtanke och finns i en rad roliga former. Haj, enhörning, varg … allt du behöver göra är att välja den form som ditt barn gillar. Denna sovsäck levereras med en kudde. Den här djurformade sovsäcken är perfekt för små barn. Den är mjuk och bekväm, och de kommer att älska att sova i denna sovsäck i form av sitt favoritdjur. Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg och är lätt att rengöra. Sovsäcken är perfekt för små barn som gillar att sova i en varm och skön sovsäck.
3384-60510c.jpeg

Komfort och mjukhet

Denna originella sovsäck har utformats för att ge optimal komfort för campingnätter eller övernattningar, och har en rolig form och ojämförlig mjukhet. Sovsäcken är tillverkad av material av högsta kvalitet och fodrad med ultramjuk fleece för en oöverträffad känsla av värme och komfort. Den har också syntetfibervaddering för optimal värmeisolering, även i kallt väder. Kort sagt, detta tillbehör är praktiskt, bekvämt och roligt, och kommer säkert att glädja små äventyrare.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.