4257-9c1264.jpeg
Dubbel hopfällbar paraplyhatt med droppmotiv
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Dubbel hopfällbar paraplyhatt med droppmotiv

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du skydda ditt barn från regnet? Ge dem denna paraplyhatt! Ett dubbelfällbart barnparaply med droppmotiv som ditt barn kommer att älska att bära när det regnar. Paraplyet är enkelt och praktiskt att använda och gör att ditt barn har händerna fria när det använder det. Det fästs enkelt på huvudet.

Detta kvalitetsparaply är tillverkat av vattentätt tyg och polyester. Det är lätt att bära med sig tack vare sin hopfällbara design. Paraplyet har också en droppformad design för en unik look. Med detta paraply kan du enkelt röra dig runt. Det finns också flera färger att välja mellan, så det är upp till dig att hitta den som passar dig bäst.

Ett paraply för flera ändamål

Denna paraplyhatt är inte bara till för att skydda mot regn. Ditt barn kan också använda den för att skydda sig mot solen eller för att fiska. Den passar både pojkar och flickor, unga och gamla. Paraplyet är tillverkat av vattentätt, UV-beständigt polyestertyg med en förstärkt aluminiumram. Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget. Paraplyet är lätt att fälla ihop och förvara i sin bärväska. Perfekt för alla barn.
4257-c93b7c.jpeg

Handsfree i regnet

Denna innovativa hatt kombinerar funktionen hos ett paraply med stilen hos en hatt, vilket ger ett komplett skydd mot regn samtidigt som den tillför en touch av originalitet. Denna dubbla hopfällbara paraplyhatt är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Den har en robust ram som håller formen även i blåsiga förhållanden, medan det vattentäta tyget ger maximalt skydd mot regn. Perfekt för familjeutflykter på helgen eller för att gå ut i regnet med barnen. Det är en rolig accessoar som dessutom är handsfree!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.