Ankaformat paraply med gul och orange visselpipa mot en vit bakgrund
Paraply med visselpipa
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Paraply med visselpipa

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska det här fina paraplyet med anka. Ge det i present så att det är säkert när det regnar. Paraplyet är inte bara sött. Det är också tillräckligt brett för att ge ett effektivt skydd mot regnet. Nylonparaplyet är dessutom lätt och enkelt att hantera.

Detta paraply är perfekt för regniga dagar. Det är ankformat och har en inbyggd visselpipa. Paraplyet är tillverkat av polyester och är vattentätt. Det är lätt att öppna och stänga tack vare plasthandtaget. Paraplyet är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att bära med sig.

Ett paraply med visselpipa

Detta barnparaply har en visselpipa som håller ditt barn på gott humör under resan. Han kommer att bli glad över att bära det vart han än går under regnperioden. Det roligaste paraplyet du någonsin har sett! Det här gulliga ankformade paraplyet med en visselpipa inbyggd i handtaget får alla att le, även den mest inbitne surpuppan. Dessutom är det helt vattentätt och väderbeständigt, vilket gör det till den perfekta följeslagaren för alla dina utomhusäventyr.
4272-4c3446.jpeg

Ett kompakt paraply

Anka-paraplyet med visselpipa är en rolig och praktisk accessoar för regniga dagar. Detta originalföremål har en rolig ankform som kommer att glädja både barn och vuxna. Det är också lätt att bära med sig tack vare sin kompakta storlek när det är hopfällt. Det får enkelt plats i en ryggsäck eller handväska och kan tas med överallt. Kort sagt är anka-paraplyet med visselpipa ett originellt, roligt och praktiskt tillbehör för regniga dagar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.