5919-3e2885.jpeg
Isolerad flaska med enhörningsklistermärke
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Isolerad flaska med enhörningsklistermärke

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en vattenflaska för tjejer som kan användas både sommar och vinter? Då ska du välja denna söta isolerade vattenflaska med enhörningsklistermärke. Den är rosa, söt och glittrig. Din dotter kommer att älska den feminina designen. Denna termos för barn håller dryckerna varma eller svala.

Den isotermiska flaskan med enhörningsklistermärke är en oumbärlig accessoar för alla som älskar enhörningar! Den håller dryckerna svala samtidigt som den stolt visar din passion för dessa magiska varelser. Den snygga, färgglada designen på denna vattenflaska kommer garanterat att väcka uppmärksamhet, medan den dubbelväggiga isoleringen håller dina drycker svala i timmar. Dessutom har den en praktisk pip och ett clipsfäste, vilket gör den perfekt när du är på språng. Så vänta inte längre med att köpa din!

En vattenflaska av hög kvalitet

Vattenflaskan är tillverkad av högkvalitativa material som gör den tålig och hållbar. Den har ett dubbelväggigt isoleringssystem som håller drycker varma eller kalla i flera timmar. Flaskan har också ett lufttätt lock som ger en perfekt tätning och förhindrar läckage och spill. Den är enkel att använda tack vare sin ergonomiska form och eleganta design. Dessutom är den lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig när du är på resande fot. Den är perfekt för skolbarn, vandrare, campare, sportentusiaster och alla som vill hålla sig väl hydrerade under hela dagen.
5919-937629.jpeg
5919-ad7a20.jpeg

En personlig vattenflaska

Den isotermiska vattenflaskan med enhörningsklistermärke är ett praktiskt och roligt tillbehör för barn. Vattenflaskan har en kapacitet på 500 ml, tillräckligt för en hel dags vätskebalans. Enhörningsklistermärkena på flaskan ger den här praktiska accessoaren en touch av fantasi och magi. Den kan göras personlig för att passa barnens smak och önskemål. Det är en rolig och söt accessoar med sin fina rosa färg. Förutom sin vackra design är denna vattenflaska praktisk och har massor av intressanta funktioner!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.