720 ml flaska med gult och transparent frukt- och djurtryck mot en vit bakgrund
720 ml flaska med frukt- och djurtryck
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

720 ml flaska med frukt- och djurtryck

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att bli förtjust över att få denna fina vattenflaska med frukt- och djurtryck. De kommer att älska den färgglada designen! De kommer inte att vilja vara utan den och kommer att vilja ta den med sig varje gång de går utomhus. Förutom sin stora kapacitet har denna 720 ml vattenflaska också ett sugrör för enkel drickning.

Flaskan är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den extremt slitstark. Den har en praktisk hällpip och ett ergonomiskt handtag som gör den lätt att bära. Den originella, färgglada designen på denna vattenflaska kommer säkert att tilltala barn. Den är perfekt för sportaktiviteter eller utflykter utomhus.

Tillräcklig kapacitet

Plastflaskan 720 ml med frukt- och djurmönster är en praktisk och miljövänlig produkt. Den är tillverkad av återvunnen plast och kan återanvändas flera gånger. Flaskan har en skruvkork och ett spänne för enkel transport. Vattenflaskans kapacitet på 720 ml är perfekt för vardagsaktiviteter, oavsett om det är i skolan, på jobbet eller på resan. Den är lätt att fylla tack vare den breda halsen och den transparenta flaskan, som gör att du kan se hur mycket vätska som finns kvar, oavsett om det är vatten, fruktjuice eller till och med te.
5931-c466bc.jpeg

Ett förtjusande tryck

Flaskan är tillverkad av livsmedelsklassat material, utan BPA eller ftalater, för att garantera att den är säker och hälsosam att använda. Flaskans design är helt bedårande, med färgglada frukt- och djurmotiv som fångar blicken och stimulerar fantasin. Motiven är tryckta med en högkvalitativ teknik för en ren och hållbar finish. Proppen har ett praktiskt handtag för enkel transport och hantering. Sammantaget är vattenflaskan med frukt- och djurtryck på 720 ml ett roligt och funktionellt val för alla som letar efter ett miljövänligt alternativ till engångsflaskor. Den är lätt att använda, lätt att rengöra och passar för alla tillfällen.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.