Barnflaska med tecknat motiv i färgad tritan med blå och beige bakgrund
Tecknad vattenflaska för barn i Tritan
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Tecknad vattenflaska för barn i Tritan

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en pålitlig vattenflaska av hög kvalitet till ditt barn? Upptäck denna söta barnflaska tillverkad av tritan. En livsmedelsgodkänd flaska som ditt barn kommer att älska tack vare den roliga formen och det söta tecknade trycket. Flaskan är tillverkad av högkvalitativ tritan och är BPA-fri, okrossbar och hållbar.

Denna barnflaska är tillverkad av tritan, ett BPA-fritt material, och har ett tecknat motiv. Den är perfekt för små barn när de är ute och rör på sig, eftersom de kan dricka enkelt och utan risk för spill. Flaskan är också lätt att rengöra, vilket är ett plus när du är ute och går med barn.

En vattenflaska som är lätt för barn att hantera

Denna vattenflaska har en enkel, ergonomisk design. Den har ett handtag som är lätt att greppa. Sugröret hjälper dig att dricka upp innehållet i flaskan utan alltför stor ansträngning. Tryck helt enkelt på tryckknappen för att komma åt den. Vattenflaskan tritan cartoon för barn är en produkt av högsta kvalitet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt hållbar. Den är också lätt att rengöra och underhålla. Den är perfekt för barn eftersom den är lätt och enkel att bära. Den är också mycket praktisk eftersom den kan användas för att förvara vatten eller andra vätskor.
5955-ded362.jpeg

Ett tillbehör som håller dig hydrerad

Denna tecknade vattenflaska för barn i tritan är ett oumbärligt tillbehör för små äventyrare som älskar att utforska världen. Flaskan är dekorerad med ett roligt och färgglatt tecknat motiv som kommer att tilltala alla barn. Det är en fantastisk funktion som kommer att göra barnen glada över att dricka! Flaskans kapacitet är idealisk för barn och rymmer upp till 500 ml vätska, vilket är tillräckligt för en dags aktiviteter. Den är också lätt att fylla tack vare den breda halsen.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.