6009-5059a8.jpeg
500 ml barnflaska med sugrör av 3D-djur
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

500 ml barnflaska med sugrör av 3D-djur

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en originell vattenflaska som din pojke eller flicka garanterat kommer att få upp ögonen för! Denna 500 ml vattenflaska för barn har en genomskinlig flaska och lock. Men det som verkligen skiljer den från mängden är sugröret i form av ett 3D-djur. Ditt barn kommer att älska att dricka vatten eller fruktjuice genom den.

Barn kommer att älska att dricka ur sin vattenflaska med 3D-djur och sugrör! Den här flaskan är perfekt för både små och stora resenärer, eftersom den är lätt att bära med sig och rengöra. Barnflaskan på 500 ml med sugrör med 3D-djur är tillverkad av slitstark plast och har ett mjukt, avtagbart sugrör för enkel användning. De roliga 3D-djuren på flaskans framsida kommer att få barnen att le hela dagen!

En rolig vattenflaska

Barnflaskan på 500 ml med 3D-djursugrör är den perfekta följeslagaren för ditt barns äventyr! Den är tillverkad av BPA-fritt material som är miljövänligt och hållbart för daglig användning. Den färgglada vattenflaskan har söta djurillustrationer i relief som ger ditt barn anledning att ha roligt varje gång de dricker. Det flexibla sugröret ger ett jämnt och enkelt flöde så att barnen kan dricka utan att halka eller spilla ut sin dryck. Kort sagt, denna vattenflaska är den perfekta kombinationen av funktionalitet och visuellt nöje!
6009-f6c6fa.jpeg
6009-19f8c8.jpeg

Håll vätskebalansen uppe överallt

Denna vattenflaska är tillverkad av säkra, hållbara material och har utformats för att tillgodose behoven hos aktiva barn. Den rymmer upp till 500 ml vätska och har ett integrerat mjukt sugrör för enkel drickning. När du köper denna barnflaska köper du ett praktiskt, men framför allt roligt, tillbehör som kommer att uppmuntra ditt barn att dricka mer. Den kan stilla deras törst var de än är, samtidigt som den lyser upp deras dag med sin glada design. Det är ett säkert, smart och underhållande val som kommer att hjälpa ditt barn i alla dess vardagsäventyr.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.