Barnflaska 450 ml i form av ett 3D-färgat djur på ett bord framför ett fönster
Barnflaska 450 ml i form av ett 3D-djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnflaska 450 ml i form av ett 3D-djur

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta 450 ml vattenflaska för barn i form av ett 3D-djur! En söt vattenflaska speciellt utformad för barn. Dina barn kommer inte att kunna motstå dess charm! Oavsett om det är en panda, en tiger, en katt eller en gris, så kommer de att ha en vattenflaska i form av sitt favoritdjur. Med sin dragsko är den också lätt att bära.

Den är tillverkad av BPA-fri plast och har en pip. Den är perfekt för små barn och kan användas både hemma och i skolan. Denna vattenflaska är perfekt för ditt barn att använda i skolan för att få i sig vätska.

En ergonomisk vattenflaska

Vattenflaskan för barn på 450 ml i form av ett 3D-djur är den perfekta följeslagaren för barn i skolåldern eller för alla utomhusaktiviteter. Den är rolig, söt och användbar, vilket gör det enkelt för ditt barn att hålla sig hydrerad under hela dagen. Vattenflaskan är tillverkad av BPA-fria material av livsmedelskvalitet, vilket innebär att den är säker för ditt barns hälsa. Den har en optimal kapacitet på 450 ml, vilket är en stor mängd för små barn. Den är ergonomiskt utformad med ett tättslutande, robust lock som också ger ditt barn enkel tillgång till pipen för att dricka innehållet utan onödiga läckor eller spill.
6025-130876.jpeg

Ta med den överallt

Denna vattenflaska är designad med en 3D-djurform för att väcka barnens nyfikenhet och fantasi. Den finns i en mängd olika lekfulla djurmotiv. Varje modell är unik med sina klara färger och omsorgsfulla detaljer. Den har en dragsko som gör den lätt att bära med sig vart barnen än går. Oavsett om de ska till skolan eller på familjeutflykter på helgen eller till andra aktiviteter. Om du väljer den här vattenflaskan för barn kan du vara säker på att dina småttingar kommer att kunna ta med sig sina favoritdrycker vart de än går, samtidigt som de tar på sig rollen som ombud den här gången!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.