Barnflaska 450 ml med sugrör i dinosaurieform i grönt och rött med axelrem
Barnflaska 450 ml med dinosaurieformat sugrör
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Barnflaska 450 ml med dinosaurieformat sugrör

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn fascinerat av dinosaurier? Här är en vattenflaska som de garanterat kommer att älska! En söt och rolig vattenflaska i form av en dinosaurie som kommer att förvåna din pojke eller flicka. Det är svårt att inte bli förälskad i den originella, färgglada designen. Dessutom har denna vattenflaska för barn ett sugrör för enkel drickning.

Barnflaska 450 ml med dinosaurie sugrör är en praktisk och rolig flaska för barn. Den är tillverkad av BPA-fri livsmedelsgodkänd plast och har ett avtagbart dinosaurieformat sugrör. Flaskan är perfekt för barn som älskar djur och dinosaurier. Den är lätt att rengöra och fylla, och är även kompatibel med vanliga 500 ml vattenflaskor.

En säker vattenflaska

Barnvattenflaskan på 450 ml med sugrör i form av en dinosaurie är ett oumbärligt tillbehör för alla små äventyrare som vill utforska sin omgivning i full säkerhet. Vattenflaskan är inte bara praktisk, den är också söt och enkel att använda för barn i alla åldrar, tack vare knappen som öppnar korken. Den slagtåliga flaskan är tillverkad av högkvalitativa material som BPA-fri plast och är dessutom lätt att rengöra och kan diskas i diskmaskin. Det hermetiskt tillslutna locket har en läckagesäker silikonförsegling, så du kan vara säker på att även om din lilla flicka eller pojke vänder flaskan upp och ned, kommer det inte att bli några läckor eller oönskade effekter under transporten.
6042-955f27.jpeg
6042-625bd8.jpeg

Original vattenflaska

Med en kapacitet på 450 ml kommer ditt barn att vara väl hydrerat under sina dagliga aktiviteter. Den dinosaurieformade vattenflaskan kommer inte att gå obemärkt förbi ditt barn eller andra barn, med sin roliga och originella design. Sugröret som är inbyggt i flaskan gör det enkelt för ditt barn att dricka utan att behöva öppna locket regelbundet. Sugröret fälls enkelt tillbaka på sig självt när drycken är klar, vilket också hjälper till att förhindra oönskade läckor eller spill om barnet måste röra sig snabbt. Det är också ett utmärkt val som en praktisk och rolig present till barn!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.