Barnflaska 490 ml med sugrör i form av ett vitt och svart djur med grön bakgrund
490 ml barnflaska med djurformat sugrör
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

490 ml barnflaska med djurformat sugrör

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Djurformade föremål har alltid fascinerat barn. Så är fallet med denna vackra 490 ml vattenflaska i plast. Den är formad som en zebra eller en gris. Ditt barn kommer att älska den. Den är mycket mer än bara en vattenflaska, den kommer att bli deras dagliga följeslagare i skolan eller på andra utflykter. Den är lätt och praktisk att bära med sig. Förutom att den är lätt har denna vattenflaska för barn också en dragsko som kan dras över barnets hals.

Barnvattenflaska 490 ml med sugrör i form av ett djur är en praktisk och rolig isolerad vattenflaska. Den är perfekt för små skolbarn och för utomhusaktiviteter. Barnvattenflaskan 490 ml med djurhalm är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en dubbelväggig isolering för att hålla dryckerna svala under långa timmar.

Barnflaskan 490 ml med sugrör i djurform har ett sugrör i djurform och en lufttät skruvkork. Den är lätt att rengöra och kan användas flera gånger.

En vattenflaska av hög kvalitet med sugrör

Denna djurformade 3D-leksak är tillverkad av tritanplast. Detta är ett livsmedelsklassat material som inte innehåller BPA eller giftiga produkter för ditt barn. Denna vattenflaska för barn är utrustad med ett sugrör och är enkel att använda. Den är också praktisk och rolig. Den är perfekt för små barn och gör det säkert och enkelt för dem att bära med sig sin favoritdryck och få i sig vätska hela dagen, vart de än går.
6054-bce423.jpeg

En praktisk vattenflaska

Denna vattenflaska är utformad för barn som gillar att utforska världen och upptäcka nya saker samtidigt som de håller sig mätta. Den är stöttålig och lätt att rengöra, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Remmen runt locket gör det enkelt att ta med sig flaskan och hänga den runt halsen utan att tappa den. Den färgglada och roliga designen på denna vattenflaska kommer att glädja barn i alla åldrar. Med en mängd olika djur tillgängliga kan du välja det som bäst matchar ditt barns personlighet. Designen passar både pojkar och flickor och erbjuder ett alternativ som passar alla smaker.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.