Lätt bärbar sovsäck för barn i grönt med vit bakgrund
Lätt och bärbar sovsäck för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Lätt och bärbar sovsäck för barn

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att campa eller vandra? Utrusta dem med denna fina, ultralätta och bärbara sovsäck. Den är lätt och enkel att vika ihop och bära, så ditt barn kommer att kunna ta med den på alla sina utomhusäventyr. Den mjuka och varma sovsäcken garanterar en skön natts sömn.

Lightweight Portable Children\’s Sleeping Bag är en lätt och kompakt sovsäck som är idealisk för resor och utomhusäventyr. Sovsäcken är tillverkad av mjukt polyestertyg som andas, vilket gör den bekväm och varm.

Den är lätt att bära och förvara i en ryggsäck eller resväska. Sovsäcken har dragkedja och dragsko, vilket gör den enkel att använda.

Praktisk och kompakt

Denna sovsäck för barn levereras med en väska för enkel transport. Den väger ca 1 kg och är tillverkad av kvalitetspolyester med fyllning av ihålig bomull. Den kommer garanterat att ge utmärkt komfort. Den här sovsäcken är perfekt för svala nätter, oavsett om du sover hemma eller är ute och vandrar. Den är tillverkad av mjukt polyestertyg med andningsförmåga och isolering av gåsdun, vilket gör den bekväm och varm. Sovsäcken är lätt att bära och förvara tack vare den kompakta formen och den medföljande förvaringspåsen. Den är också lätt att rengöra eftersom den kan tvättas i maskin.
6066-846073.jpeg

Tillbehör för camping

Vår ultralätta bärbara sovsäck för barn är ett perfekt campingtillbehör för barn som älskar äventyr. Den är vatten- och fuktavvisande, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Sovsäcken har ett mjukt, bekvämt innerfoder som känns varmt och skönt för en god natts sömn. Den har ett praktiskt dragkedjesystem som gör att barnen snabbt och enkelt kan lägga sig i sovsäcken. Den finns i en rad ljusa, roliga färger, vilket gör den till ett perfekt val för barn som gillar att sätta färg på sin campingutrustning.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.