Djurformad sovsäck för barn i rosa och grönt med vit bakgrund
Djurformad sovsäck för barn
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Djurformad sovsäck för barn

284,0 kr340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn äventyr? Ge dem denna sovsäck i form av ett djur till nästa campingresa eller vandring. En sovsäck med en rolig design och attraktiva färger som de kommer att älska att använda på utekvällar eller hemma. Han kommer att sova bekvämt i denna vattentäta sovsäck i polyester.

Denna djurformade sovsäck är perfekt för barn. Den är tillverkad av mjukt, mysigt tyg, vilket gör den mycket bekväm att använda. Sovsäcken är lätt att bära och förvara, vilket gör den idealisk för resor.

Lätt att transportera och rengöra

Den här sovsäcken för barn är lätt och enkel att vika ihop. Ditt barn kommer att kunna bära den utan minsta bekymmer. Dess polyesterkonstruktion gör den också lätt att rengöra. Denna djurformade sovsäck är perfekt för små barn! Den är mjuk och bekväm, och de kommer att älska att sova i denna sovsäck i form av sitt favoritdjur. Den är tillverkad av mjuk, varm fleece och kan tvättas i maskin. Den här sovsäcken är perfekt för kyliga nätter och de kommer att älska att krypa upp i den.
6084-430c4c.jpeg
6084-6f0c7f.jpeg

En rolig sovsäck

Denna djurformade sovsäck för barn är ett roligt och praktiskt tillbehör som kommer att glädja små äventyrare. Denna originella sovsäck har utformats för att ge optimal komfort för campingnätter eller övernattningar och har formen av ett roligt, färgglatt djur. Den har också en mössa i form av ett djurhuvud, vilket ger produkten en rolig och lekfull touch. Med sin lekfulla design och överlägsna byggkvalitet är den den perfekta följeslagaren för campingnätter, övernattningar eller tupplurar hemma.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.