6397-b77a81.jpeg
Lätt cykelhjälm med bakljus
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lätt cykelhjälm med bakljus

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att cykla är alltid roligt! Men för att öka säkerheten på vägen är det viktigt att använda en skyddshjälm. Vår cykelhjälm är tillägnad barn. Den är tillverkad av PC och EPS, är robust och skyddar ditt barn mot stötar. Men framför allt är den här barnhjälmen lätt. Den är mycket bekväm att bära.

Den lätta cykelhjälmen med bakljus är en ultralätt cykelhjälm som är utformad för säkerhet och komfort. Hjälmen är utrustad med en kraftfull LED-lampa som gör att cyklister kan se och bli sedda på ett helt säkert sätt, även under förhållanden med dålig sikt. Hjälmen har ventilationsöppningar för bättre luftcirkulation och optimal komfort. Det justerbara hakbandet gör att hjälmen kan anpassas perfekt till alla huvudstorlekar.

Hjälm med bakljus

Denna cykelhjälm garanterar ditt barns säkerhet. Den är inte bara helgjuten, utan har även en baklampa för bättre synlighet på vägen. För ökad säkerhet och sinnesro för föräldrarna. Denna cykelhjälm är ett viktigt tillbehör för cyklister. Den är tillverkad av tålig polykarbonat, vilket gör den okrossbar och mycket lätt. Hjälmen har ett justerbart pannband och ett justerbart hakband, vilket gör den bekväm att bära.
6397-50fbd4.jpeg

Ett bekvämt tillbehör

Denna hjälm är utformad för att ge optimalt skydd för huvudet samtidigt som den är bekväm och lätt att bära. Den är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och slagtålighet. Hjälmen är utrustad med ett effektivt ventilationssystem som ger optimal luftcirkulation så att huvudet hålls svalt under långa cykelturer. Den har också en mjuk och bekväm invändig stoppning som ger en perfekt passform på huvudet utan att orsaka obehag. Kort sagt ger den optimalt skydd och förbättrad synlighet för en säkrare och roligare körupplevelse.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.