6420-ce4dc2.jpeg
3D-cykelhjälm med enhörning
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

3D-cykelhjälm med enhörning

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att cykla? För hennes säkerhet är det alltid en bra idé att hon bär hjälm. Och vår cykelhjälm med 3D-enhörning kommer garanterat att göra henne nöjd. Denna hjälm för flickor är originell och söt. Din lilla prinsessa kommer att älska det lilla hornet och de söta öronen. Hon kommer aldrig att glömma när det är dags att sätta sig på cykeln.

Denna cykelhjälm med 3D-enhörning är en söt och funktionell accessoar för barn. Den är tillverkad av mjuk och lätt plast, så den är bekväm att bära. Hjälmen har ett justerbart pannband och bakre klämma som gör det enkelt att anpassa den till ditt barns storlek. De mjuka öronkåporna i plysch ger extra komfort. Hjälmen har också ett reflekterande pannband som gör att den syns i mörkret.

En solid och pålitlig cykelhjälm

Denna barnhjälm är tillverkad av EPS och är robust. Den har en slagtålig form som håller din dotter säker. Med en vikt på 270 gram är den här cykelhjälmen också lätt. Den har en baklampa så att du alltid syns på vägen. Denna cykelhjälm är ett viktigt tillbehör för cykelfantaster. Den är tillverkad av tålig polykarbonat med matt yta och har ett justerbart hakband för perfekt passform. Den unika enhörningsdesignen ger din outfit en magisk touch, medan öronkuddarna i mjukt skum och det inre pannbandet i ventilerande tyg garanterar optimal komfort under dina cykelutflykter.
6420-2d2448.jpeg
6420-5a6e1e.jpeg

En originalhjälm

Hjälmen har en enhörningsdesign som ger optimalt skydd samtidigt som den ger din cykelutrustning en touch av fantasi. Den har också ett effektivt ventilationssystem som gör att luften kan cirkulera fritt och håller huvudet svalt och bekvämt under långa cykelturer. Hjälmens 3D-enhörningsform är utformad med minutiösa detaljer som ger liv åt den mytomspunna varelsen. De spetsiga öronen, det gyllene hornet och den färgglada manen ger cykeloutfiten en touch av magi. Dessutom finns den i en mängd olika ljusa, livfulla färger, så att barnen kan välja den som bäst passar deras smak.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.