6430-b07e19.jpeg
3D-hästformad cykelhjälm
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

3D-hästformad cykelhjälm

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att cykla är alltid roligt och njutbart. Men du måste fortfarande bära hjälm för att skydda dig vid en eventuell kollision. Letar du efter en till ditt barn? Denna barnhjälm i form av en häst kommer att vara perfekt! Och det är inte bara den originella designen som är tilltalande. Denna säkerhetshjälm är också gediget byggd.

3D-hästformad cykelhjälm, en unik och rolig cykelhjälm! Denna cykelhjälm är tillverkad av högkvalitativa material och har en unik hästformad design. Den är lätt och bekväm att bära, vilket gör den idealisk för långa cykelturer. Den 3D-hästformade cykelhjälmen har också ett justerbart pannband så att den passar ditt huvud perfekt.

Skyddshjälm för barn

Denna cykelhjälm från EPS uppfyller både säkerhetsstandarder och komfortkriterier. Den väger bara 270 gram och har en baklampa för ökad säkerhet på vägen. Det är en lätt och bekväm cykelhjälm som ger utmärkt skydd för unga cyklister. Hjälmen är tillverkad av slag- och väderbeständigt material, vilket gör den idealisk för långa cykelturer. Hjälmen har också ett justerbart pannband och ett justerbart hakband, så att barnen kan anpassa den perfekt till sitt huvud.
6430-65ea56.jpeg
6430-767cb0.jpeg

En lekfull design

Denna cykelhjälm är en rolig och originell accessoar för cykelfantaster. Hjälmen är utformad för att ge optimalt skydd under cykelturen och har dessutom en unik design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Hjälmens form föreställer en 3D-häst, med spetsiga öron och en detaljerad man. De klara färgerna och den realistiska designen gör hjälmen ännu mer attraktiv och iögonfallande. Sammantaget är 3D-hästhjälmen ett perfekt val för cyklister som vill kombinera säkerhet och stil. Med sin unika design och gedigna konstruktion kommer den garanterat att göra succé på vägarna och stigarna.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.