Gråa vantar som ligger platt på ett runt träställ, med en växt bredvid
Tjocka, varma gråa barnvantar med dragsko
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tjocka, varma gråa barnvantar med dragsko

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra tjocka, varma gråa barnvantar med dragsko är perfekta för att hålla händerna varma under kalla vinterdagar. Deras tjocka, vadderade design ger optimalt skydd mot kyla, medan deras grå färg kompletterar alla outfits. Vantarna har en praktisk dragsko så att du inte behöver oroa dig för att tappa bort dem.

Garanterad komfort och värme

Dessa vantar är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka, bekväma och slitstarka. Den tjocka designen ger optimal värmeisolering, så att ditt barn kan leka i snön eller göra snögubbar utan att behöva oroa sig för kylan. Oavsett om det är i skolan, på lekplatsen eller på familjens skiddag är dessa vantar ett viktigt tillbehör för att hålla ditt barns händer varma och bekväma.

En praktisk sladd

Vantarna har också en praktisk dragsko så att du kan knyta ihop dem och undvika att tappa bort dem. Du kan sticka in snöret i ditt barns jacka, så att vantarna sticker ut från varje ärm. Ingen risk att tappa bort dem! Den neutrala grå färgen passar bra till ditt barns alla vinterkläder, och storleken är lämplig för barn i alla åldrar. Vantarna är också lätta att ta på och av tack vare sin praktiska design, vilket är perfekt för barn som tenderar att vara otåliga.

Skydda dina små älsklingar från kylan!

Upptäck hela vår kollektion av vinterhandskar, supersöta och sköna för ditt barns små händer. Tillverkade av högkvalitativa, bekväma material i en rad olika färger och mönster, så att ditt barn har gott om valmöjligheter och kan bära dem varje dag hela vintern lång. Vintern närmar sig, så det är viktigt att skydda dina småttingar från kylan.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.