Regnbågsfärgad vintertoffel i plysch med vit bakgrund
Regnbågsfärgad vintertoffel i plysch
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Regnbågsfärgad vintertoffel i plysch

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att springa runt i huset? För att se till att de inte blir förkylda på vintern kan du ge dem denna söta plyschtoffla. En söt regnbågsfärgad toffel som de inte kommer att kunna motstå! Med sin mjuka, varma päls ger denna plyschtoffla ditt barn värme och komfort.

Dessa tofflor är perfekta för kalla och snöiga dagar! De är mysiga och varma, och den färgglada designen gör vinterkläderna lite roligare. De halkfria gummisulorna ger bra grepp på alla typer av underlag, och snörningen gör att tofflorna sitter perfekt.

Att gå på ett moln

Den regnbågsfärgade vinterbootien i plysch är den perfekta kompromissen mellan komfort och stil. Toffeln är tillverkad av material av högsta kvalitet och har ett ultramjukt plyschfoder som garanterar maximal komfort och värme för dina fötter. Den halkfria sulan är också utmärkt för att förhindra att du halkar på släta eller våta golv. Denna plyschtoffla har utformats för att uppfylla kundernas krav på kvalitet, komfort, estetik och användarvänlighet. Så det är en perfekt present till barn som älskar bekväma, färgglada saker!
5539-e5759d.jpeg
5539-bd8989.jpeg

Moderna tofflor

Regnbågsfärgen på toffeln ger den en glad touch som lyser upp mörka, grå vinterdagar. De olika färgerna som används i regnbågstyget ger en touch av fantasi till din klädstil. Förutom att de sex vintertofflorna är snygga är de också mycket praktiska. Den snörningsfria designen gör dem lätta att ta på utan att de vrider sig. Den förstärkta hälen ger extra stöd så att dina fötter sitter bekvämt i skon. Dessa underbara tofflor kommer att göra succé hos alla i din omgivning: både barn och tonåringar kommer att älska detta oumbärliga vinterpar. De är också perfekta som gåva till dem som gillar att klä på sig under den kalla årstiden.

Söta tofflor

Med kardborreknäppning, fodrade, mules eller strumpor, barntofflor kan anpassas till alla situationer och stilar, för flickor och pojkar. Upptäck vårt urval av barntofflor.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.