5172-f7d79b.jpeg
Baddräkt för pojkar med tecknade motiv
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Baddräkt för pojkar med tecknade motiv

227,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ska du åka på semester till stranden i sommar? Ta med dig allt du behöver och glöm inte den här fina baddräkten för pojkar med tecknade motiv. Färgglada strandshorts som din pojke kan ha på sig när han simmar. Finns i en rad olika färger och mönster för att passa alla smaker.

Baddräkten för pojkar med tecknade serier är perfekt för barn som älskar tecknade serier. Baddräkten är tillverkad av polyester och är mycket bekväm att bära. Baddräkten finns i olika storlekar.

Denna baddräkt för pojkar är perfekt för dagar på stranden eller vid poolen. Den är bekväm och lätt, och dess tecknade tryck kommer garanterat att roa de små.

Bekväma badkläder

Denna baddräkt för pojkar med tecknade motiv är det perfekta valet för unga pojkar som gillar att vara aktiva och leka i vattnet under semestern på stranden eller vid poolen. Denna baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort för små simmare samtidigt som den garanterar enastående hållbarhet. Det mjuka, stretchiga tyget gör att barnen kan röra sig fritt utan begränsningar. Dessutom är baddräkten lätt att ta på och av tack vare det elastiska midjebandet, som anpassar sig efter storleken utan att snöra åt. Så den är verkligen bekväm!
5172-7c5876.jpeg

Färgglatt och roligt

Det färgglada trycket över hela tröjan ger en lekfull touch som säkert kommer att tilltala både stora och små. Med sina klara färger och representationer som barn känner igen kommer den här tröjan säkert att fånga nyfiknas blickar! Den finns i flera olika färgmodeller, så att småbarn kan välja sin favorit! Baddräkten för pojkar med tecknade motiv är det perfekta valet för ditt barn att njuta av vattnet till fullo, samtidigt som det ser roligt ut!

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.