Orange på vit stickad mössa med Among us-design för barn
Bland oss mönster stickad mössa för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bland oss mönster stickad mössa för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att spela videospel Among Us? Då är denna stickade mössa precis vad de behöver! En söt mössa med ett Among Us-motiv som kan bäras varje dag till skolan eller bara på en promenad. Mössan finns i flera olika färger i vår butik.

Den mönstrade mössan för barn från Among Us har en unik och originell design. Den är tillverkad av stickat tyg med en design som är speciellt framtagen för barn. Mössan är mjuk och skön, perfekt för de kalla vinterdagarna. Barnen kommer att älska att bära denna snygga och roliga mössa.

En varm mössa för barn

Denna mössa i bomull håller ditt barns huvud varmt under de kalla årstiderna. Mössan har ett flexibelt pannband så att den kan anpassas till olika huvudstorlekar. Mössan är stickad och har ett Among Us-mönster på framsidan. Den är mjuk och varm, perfekt för barn som gillar att leka utomhus. Den är stickad i mjuk och skön ull. Den har en rolig, färgglad design som inspirerats av videospelets Among Us. Mössan är perfekt för barn som gillar att spela videospel eller bara för dem som gillar starka färger och roliga mönster.
5246-5f0d35.jpeg

En touch av färg

Among Us färgglada karaktärsdesign återges perfekt på mössan, med exakta detaljer och en oklanderlig finish. De klara, kontrasterande färgerna ger mössan en dynamisk, iögonfallande look som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Det justerbara midjebandet gör att du kan bära den bekvämt utan risk för att den glider eller faller. Dessutom ger den omslutande formen ett effektivt skydd för öron och nacke mot kyla och dåligt väder. Den är perfekt för utflykter, sportaktiviteter eller helt enkelt för att ge din vardagsoutfit en touch av fantasi.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.