4296-3714f4.jpeg
Ullmössa med dubbel pälspompong
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ullmössa med dubbel pälspompong

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du skydda ditt barns huvud mot kylan? Köp då den här söta, varma mössan i ull. En söt mössa med en dubbel pälspompom som kommer att se fantastisk ut på ditt barns huvud. Han kommer att älska att bära den på vintern. Denna barnmössa är inte bara snygg, den känns också skön tack vare det varma, mjuka tyget.

En varm mössa för vintern

Barnmössa i ull med dubbel pälspompong är ett måste för alla små flickor som vill ha ett snyggt skydd mot kylan. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar komfort och stil för att glädja dina barn.
Mössan är tillverkad av en mjuk, varm ullblandning och passar perfekt för de tuffaste vintertemperaturerna. Den täta väven fångar upp kroppsvärmen samtidigt som den effektivt skyddar huvud och öron från obehaglig kyla.

4296-3b4c83.jpeg

Dubbel pompom för extra stil

Mössans verkliga höjdpunkt är dess två pom-poms i syntetpäls, som ger en lekfull och söt touch till varje outfit. Tack vare dessa charmiga detaljer kommer dina småttingar också att vara mer benägna att hålla huvudet täckt när de leker i snön eller har snöbollskrig med sina vänner.
Den här vackra och funktionella mössan finns i flera olika färger och är en rolig och praktisk vinteraccessoar som passar perfekt för alla barn som gillar att leka fritt under vinterhimlen. Perfekt som present eller som ett personligt köp till ditt eget barn, de kommer att älska den bedårande, klassiska stilen som denna mössa i ull med dubbla pom-poms erbjuder!

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.