5620-2f6a16.jpeg
Nyckelpiga mask för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Nyckelpiga mask för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Ladybug? Då kommer de att älska att bära denna skyddande mask! En tygmask med ett tecknat Ladybug-tryck som din pojke eller flicka kommer att älska. Ge honom denna dammask för att skydda honom när han är ute och går. Finns i en rad olika färger.

Ladybug-masken är en viktig accessoar för små flickor som älskar att leka prinsessa! Denna tygmask är mjuk och bekväm att bära och har en vacker röd och svart nyckelpigedesign. Små prinsessor kommer att älska att förvandla sig till små odjur och ha roligt när de hoppar, dansar och sjunger!

En rolig mask

Barnmasken Ladybug är en rolig accessoar för små fans av den berömda animerade serien Miraculous. Denna bedårande mask i tyg som andas har det ikoniska motivet av superhjältinnan i den röda dräkten med svarta prickar. Barnen kommer att älska att klä sig i sin favoritkaraktärs kläder när de bär masken. Masken är inte bara rolig, den är också praktisk och bekväm. Den ger optimalt skydd mot bakterier, allergener och andra skadliga ämnen i luften tack vare sitt högkvalitativa filtertyg. Så föräldrar kan känna sig lugna när de tar med sitt barn på shoppingrundan eller en promenad på stan.
5620-ec397b.jpeg
5620-35bd36.jpeg

Mjuk och bekväm

Masken är tillverkad av ett bekvämt och slitstarkt material som känns mjukt och är lätt att ha på sig hela dagen. Den har två justerbara snören som ger en säker passform utan att klämma åt för hårt bakom öronen, så att ditt barn kan leka eller springa omkring fritt. Förutom att vara praktisk hjälper barnmasken också dina småttingar att känna sig mer självsäkra när de måste gå ut offentligt.

Maskerad i skönhet

Ditt barns hälsa och säkerhet är en prioritet. Hjälp dem att vänja sig vid att bära mask med en tygmask för barn som är anpassad till deras storlek och har attraktiva, färgglada mönster. Kolla in vårt urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.