Nyckelpiga - mask för barn i rött med vit bakgrund
Mask med tryck av nyckelpiga för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Mask med tryck av nyckelpiga för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer lätt att övertalas att bära en mask med denna modell som är utsmyckad med ett Ladybug-tryck. Om din pojke eller flicka är ett fan av den tecknade serien kommer de att älska charmen med denna dammask för barn. Dessutom andas den så att de inte kommer att känna sig obekväma med att bära den.

Denna barnmask från Ladybug är perfekt för små insektsälskare! Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg och har ett justerbart band för perfekt passform. Den söta och färgglada designen kommer garanterat att falla ditt barn i smaken, och den kan tvättas i maskin för upprepad användning.

En tvättbar barnmask

Du behöver inte kasta bort bomullsmasken när den blir smutsig. Du kan tvätta den så att ditt barn kan använda sin favoritskyddsmask igen, vilket gör den både ekonomisk och miljövänlig. Denna skyddsmask med Nyckelpiga-tryck för barn är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg. Den anpassar sig till olika barns ansikten tack vare det elastiska bandet, som hakar fast bakom öronen för optimal komfort.
5649-2b077e.jpeg
5649-26bef6.jpeg

Ett glatt tryck

Denna mask med Ladybug-tryck är en praktisk och rolig skyddsaccessoar för små barn. Masken är omsorgsfullt utformad och tillverkad av högkvalitativa material för att ge optimalt skydd mot luftburna partiklar. Masken har ett färgglatt tryck som barn garanterat kommer att älska. De klara färgerna och lekfulla mönstren gör masken till en rolig modeaccessoar som barnen kommer att älska att bära. Det är ett måste för att skydda barnen mot luftburna partiklar och samtidigt ge dem en rolig och originell look.

Maskerad i skönhet

Ditt barns hälsa och säkerhet är en prioritet. Hjälp dem att vänja sig vid att bära mask med en tygmask för barn som är anpassad till deras storlek och har attraktiva, färgglada mönster. Kolla in vårt urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.