5667-8394f4.jpeg
Bomullsmask med djurmotiv för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Bomullsmask med djurmotiv för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta bomullsmask med djurmotiv för barn. En rolig mask som kommer att ge ditt barn glädje och gott humör. Välj en eller två som de kan bära varje dag i skolan eller på resande fot. Den här barnmasken andas och hindrar inte barnet från att andas.

Barnmasken med bomullsdjur är tillverkad av 100% bomull. Den är mjuk att ta på och bekväm att bära. Masken är tvättbar och återanvändbar. Den är lätt att sätta på och ta av tack vare de justerbara elastiska remmarna. Masken har ett avtagbart invändigt filter. Perfekt för alla tjejer!

En återanvändbar mask

Denna djurformade mask kommer att vara med ditt barn under lång tid. Den är tillverkad av bomull och kan tvättas och återanvändas. Djurmasken i bomull är en viktig accessoar för att skydda ditt barn mot väder och vind. Bomullstyget är mjukt och bekvämt, medan djurmönstret ger masken en unik och originell look. Masken är lätt att ta på och av och kan tvättas i maskin. Med denna mask kommer ditt barn alltid att vara skyddat.
5667-178a2d.jpeg

Viktigt skydd

Barnmasken i bomull med djurmotiv är en viktig skyddsaccessoar för de allra minsta. Den ger ett effektivt skydd mot luftburna partiklar, allergener och bakterier. Masken är lätt att använda och underhålla. Den har elastiska spännen som anpassar sig perfekt till barnets ansiktsform. Masken kan justeras för en perfekt och bekväm passform. Dessutom är den maskintvättbar, vilket gör den lätt att rengöra och återanvända. Denna mask är perfekt för barn som går i skolan, reser eller deltar i sociala aktiviteter.

Maskerad i skönhet

Ditt barns hälsa och säkerhet är en prioritet. Hjälp dem att vänja sig vid att bära mask med en tygmask för barn som är anpassad till deras storlek och har attraktiva, färgglada mönster. Kolla in vårt urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.