Stickad mössa med dubbel brun pompon på ett bord
Stickad mössa med dubbel pompon
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Stickad mössa med dubbel pompon

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att hålla ditt barn varmt på vintern är viktigt för deras hälsa och välbefinnande. Med denna söta stickade mössa med dubbel pompom kommer ditt barns huvud att vara skyddat från kylan på vintern. Dessutom ger mössan stil och charm med sina två söta pompoms.

Suverän stickad mössa med två stora pompoms! Mössan är mjuk och varm, perfekt för vintern. Den finns i färgerna vinröd, grå och brun, svart och rosa.

Stickad mössa med dubbel pompom. Denna stickade mössa är mjuk och varm, perfekt för kalla vinterdagar. Mössan är utsmyckad med två pälspomponger som ger den en chic och elegant look. Mössan finns i en mängd olika färger, så du kan välja den som passar dig bäst.

Ett urval av fem färger

Denna söta bomullsmössa håller ditt barn varmt under den kalla årstiden. Den finns i fem olika färger och är perfekt för både pojkar och flickor. Stickad mössa med dubbel pompom, 100 % akryl. Mjuk och varm – den här mössan är perfekt för vintern! Den är tillverkad i stickat tyg med fleecefoder och är bekväm och varm. Den har två pomponger i syntetpäls på framsidan. Mössan är en chic och trendig accessoar för alla tillfällen.
4315-71fc7c.jpeg

En vacker design

Den stickade mössan med dubbla pom-poms för barn är den perfekta accessoaren för små barn som vill sticka ut från mängden och samtidigt hålla sig varma. Den är tillverkad av mjuk ull som andas och ger en behaglig textur mot barns känsliga hud. Mössan har en genomtänkt design med två medelstora pom-poms, ett roligt inslag som ger en touch av nyckfullhet utan att vara för överdriven. Pomponerna är fästa på mössans topp med kraftiga trådar så att de håller sig på plats under lång tid. Perfekt för att leka i snön eller gå till skolan en vinterdag och ändå se bedårande ut!

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.