Ett av handskar
Färgglada plyschvantar för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglada plyschvantar för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra färgglada barnvantar i plysch är det perfekta valet för att hålla ditt barns små händer varma under kalla vinterdagar. Dessa bomullsvantar är mjuka och sköna för ditt barns känsliga hud. Vantarna finns i en mängd olika ljusa färger, vilket gör dem lätta att matcha.

Varma händer

Färgglada barnvantar i plysch är det perfekta valet för att hålla ditt barns små händer varma och sköna under kalla vinterdagar. Vantarna är tillverkade av kvalitetsbomull och känns mjuka och fluffiga mot ditt barns känsliga hud. Vantarna är också mycket praktiska tack vare sin smarta design. De är lätta att ta på och av, vilket är särskilt viktigt för barn som tenderar att vara otåliga och inte gillar att slösa tid på att klä på sig.

Ljusa färger

Dessa vantar finns i en mängd olika ljusa, roliga färger som alla barn kommer att älska. Oavsett om ditt barn föredrar rosa, blått, grönt eller gult så finns det ett par vantar som passar deras smak. De klara färgerna bleknar inte så lätt, vilket innebär att vantarna håller färgen även efter flera tvättar. Den mjuka plyschen som används för att tillverka dessa vantar är inte bara bekväm, den ger också utmärkt värmeisolering. Ditt barn kommer att kunna leka i snön i timmar utan att få kalla händer.

Skydda dina små älsklingar från kylan!

Upptäck hela vår kollektion av vinterhandskar, supersöta och sköna för ditt barns små händer. Tillverkade av högkvalitativa, bekväma material i en rad olika färger och mönster, så att ditt barn har gott om valmöjligheter och kan bära dem varje dag hela vintern lång. Vintern närmar sig, så det är viktigt att skydda dina småttingar från kylan.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.