baddräkt för liten pojke, jumpsuit, blå med vita ränder och en liten gul dinosaurie ritad på framsidan
Baddräkt för pojke, blå med liten gul dinosaurie
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Baddräkt för pojke, blå med liten gul dinosaurie

499,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den blå våtdräkten för pojkar med liten gul dinosaurie är ett perfekt val för unga simmare som gillar att sticka ut samtidigt som de är bekväma. Våtdräkten är tillverkad av högkvalitativa material för en behaglig, skavfri simupplevelse.

Ner i vattnet!

Baddräkt för pojkar i blå jumpsuit med liten gul dinosaurie är det perfekta sommarplagget för spirande små äventyrare. Baddräkten är både praktisk och snygg och har utformats för att ge optimalt skydd mot solens strålar samtidigt som den ger god rörelsefrihet. Dräkten är tillverkad av ett mjukt, bekvämt tyg som inte kliar på barns känsliga hud. Den ljusblå färgen förstärks av en söt liten gul dinosaurie tryckt på framsidan, vilket ger en touch av nyckfullhet och skoj till helheten. Dräktens design ger full täckning och skyddar armar, ben och överkropp från skadliga UV-strålar.
baddräkt för liten pojke, jumpsuit, blå med vita ränder och en liten gul dinosaurie ritad på framsidan

En fantastisk simmare!

Den blåa baddräkten för pojkar med liten gul dinosaurie är det perfekta valet för små äventyrare som älskar att leka i vattnet. Våtdräkten är utformad för att ge optimalt skydd mot solens UV-strålar samtidigt som den är bekväm att bära. Det mjuka, lätta tyget gör att barnen kan röra sig fritt utan några begränsningar, medan dragkedjan baktill gör det enkelt att ta på och av baddräkten. Den ljusblå färgen ger en fräsch och glad touch, medan den lilla gula dinosaurien som är broderad på framsidan ger en rolig och lekfull touch.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.