baddräkt för små pojkar, ljusblå med små färgade fiskar
Baddräkt för pojkar blå kombination med marina djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baddräkt för pojkar blå kombination med marina djur

499,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den blå pojkbaddräkten med havsdjur är det perfekta valet för små pojkar som älskar att tillbringa tid i vattnet. Baddräkten är tillverkad av högkvalitativt material som är mjukt och skönt för barns känsliga hud.

Den blå våtdräkten för pojkar med marina djur finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Att hoppa i vattnet!

Pojkens blå jumpsuit med havsdjur är perfekta strandkläder för små äventyrare som älskar att utforska havsbotten. Baddräkten är designad med känsla för detaljer och har en rolig och färgglad design som kommer att tilltala alla barn. Baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära. Dräkten ger extra skydd mot solens strålar, vilket gör den till ett perfekt val för varma, soliga dagar.
baddräkt för små pojkar, ljusblå med små färgade fiskar

Lätt att sätta på!

Den blå våtdräkten för pojkar med marina djur är det perfekta valet för unga simmare som älskar att utforska undervattensvärlden. Våtdräkten är tillverkad av ett högkvalitativt material som är mycket motståndskraftigt mot klor och UV-strålar, vilket garanterar exceptionell hållbarhet. Våtdräktens design är helt bedårande, med motiv av marina djur som fiskar, sköldpaddor och sjöstjärnor på en blå bakgrund.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.