Pojkbaddräkt med små hajar mot vit bakgrund
Baddräkt för pojke, blå med små hajar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baddräkt för pojke, blå med små hajar

499,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den blå våtdräkten för pojkar med små hajar är det perfekta valet för unga simmare som gillar att ha kul i vattnet. Denna baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och har utmärkt klorresistens och UV-skydd.

En riktig fisk i vattnet!

Den blå våtdräkten för pojkar med små hajar är det perfekta valet för unga simmare som gillar att sticka ut från mängden. Våtdräkten ger fullt skydd mot solens UV-strålar, vilket gör den till ett perfekt val för dagar på stranden eller vid poolen. Våtdräkten har en bedårande design med små hajar tryckta på en ljusblå bakgrund. Färgerna är livfulla och bleknar inte, inte ens efter flera tvättar. Det mjuka, bekväma tyget gör att barnen kan röra sig fritt och ha roligt utan begränsningar. Dräkten är lätt att ta på tack vare dragkedjan baktill.

För alla vattenaktiviteter!

Den blå våtdräkten för pojkar med små hajar är det perfekta valet för unga simmare som gillar att ha kul i vattnet. Våtdräkten är utformad för att ge optimal komfort samtidigt som den skyddar mot solens skadliga UV-strålar. Våtdräkten har en mycket rolig och lekfull design med små hajar tryckta på det blå tyget. De klara, livfulla färgerna ger dräkten en touch av skoj, medan hajmotiven ger en touch av äventyr och nyckfullhet.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.