rosa vinterpaket för flickor: halsduk, mössa och handske
Särskilt vinterpaket för flickor: mössa + halsduk + ett par rosa handskar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Särskilt vinterpaket för flickor: mössa + halsduk + ett par rosa handskar

540,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skydda din lilla flicka från kylan med vårt speciella vinterpaket för små flickor! Med en tjock, varm halsduk i plysch, ett par ullhandskar och en varm mössa med en söt dubbel pom-pom kommer din lilla flicka att kunna möta vintern med sinnesfrid. Detta set är inte bara mysigt, mjukt och varmt, det kommer också att göra din lilla flicka ännu sötare.

Det perfekta vinterpaketet för små flickor

Dagarna blir kortare, kylan kommer… och ja, vintern är här! Så låt inte din lilla flicka bli överraskad av vintersäsongen, utan ge henne denna söta vinterdräkt för flickor som håller henne varm hela vintern!
De är tillverkade av varma, mjuka och mycket bekväma material och din lilla flicka kommer att känna sig som i en kokong och älska att bära dem. Med den tjocka halsduken med kaninmotiv, de kattformade handskarna och den dubbla pom-pom-hatten kommer din lilla flicka att bli den snyggaste tjejen i kvarteret!

rosa vinterpaket för flickor: halsduk, mössa och handske

En uppsättning med tre viktiga tillbehör

Det speciella vinterpaketet för flickor är en uppsättning med tre viktiga tillbehör för att tackla säsongens kyliga temperaturer.
Med en mössa, en halsduk och ett par rosa handskar ger detta paket din lilla flicka ett komplett skydd mot isande vind och fallande snö. Hatten är tillverkad av mjuk, varm ull och passar perfekt runt ditt barns huvud för optimal komfort. Den blekrosa färgen ger en mjuk och feminin touch till vinterlooken.
Sammantaget är det speciella vinterpaketet för flickor ett klokt val för att ge ditt barn ett komplett skydd mot vinterns påfrestningar

De bästa vinterprodukterna för barn!

Vinterkylan är tillbaka... det är dags att skydda ditt lilla barn från kylan och fylla på med varma, mysiga produkter för att möta vintern! Mössor, handskar, halsdukar, stövlar... Upptäck vårt stora urval av vinterkläder för barn på Enfant-World!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.