Fågelformad väckarklocka för barn på ett vitt bord och blå bakgrund
Fågelformad väckarklocka för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Fågelformad väckarklocka för barn

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kommer ditt barn alltid upp sent varje morgon? Denna väckarklocka i form av en fågel som just kommit ut ur sitt skal kommer att hjälpa dem att komma upp i tid. Denna söta väckarklocka för barn kommer att se bra ut i din pojkes eller flickas sovrum, på deras skrivbord eller nattduksbord. Den kommer att ge en fin dekorativ touch.

Denna fågelformade väckarklocka är perfekt för barn! Den är färgglad och attraktiv och spelar en mjuk melodi för att försiktigt väcka ditt barn. Väckarklockan har också en snooze-funktion, vilket är perfekt om ditt barn behöver några extra minuter för att vakna.

Inga fler sena uppvaknanden

Det är svårt att inte vakna till det vackra larmet från denna väckarklocka varje morgon vid den tid du ställer in. Det är den perfekta prylen för att förhindra att ditt barn kommer för sent till skolan. Denna fågelformade väckarklocka är perfekt för barn! Den är söt och rolig, och de kommer att älska att se den gunga medan de lyssnar på fågelns söta sång. Den är också lätt att använda, med en enda knapp för att ställa in tiden och slå på eller av den. Barnen kommer att älska den här söta och roliga väckarklockan, och de kommer aldrig att vilja vakna utan den igen!
2808-ed1eac.jpeg

Roligt och färgglatt

Den fågelformade väckarklockan för barn är en rolig och praktisk sovrumstillbehör som hjälper ditt lilla barn att gå upp med ett leende på morgonen. Denna originella väckarklocka har formen av en fågel i ljusa, glada färger, vilket ger en touch av skoj till ditt barns sovrumsinredning. Ditt barn kan lära sig att ta ansvar för sin egen väckarklocka, samtidigt som det har roligt med detta roliga och färgglada föremål. Det är en fin present att ge ditt barn, och en som de säkert kommer att älska!

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.