Väckarklocka i rosa och blått med bi för barn mot vit bakgrund
Barnens väckarklocka med bi
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnens väckarklocka med bi

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en morgonpigg person? För att hjälpa dem att vakna i tid varje dag kan du ge dem denna söta väckarklocka i form av ett bi. Barnet kommer först att se den som en leksak, men kommer sedan genast att vilja ha den i sitt sovrum. Vackert placerad på nattduksbordet blir denna väckarklocka för barn både en dekoration och ett tillbehör för att vakna i tid varje morgon.

Väckarklockan med bi är en söt och rolig väckarklocka som väcker ditt barn med ett mjukt surrande ljud. Barnväckarklockan är tillverkad av slitstark plast och är helt tvättbar, vilket gör den enkel att rengöra.

Barnens väckarklocka med bi drivs av ett AA-batteri.

Finns i flera olika färger

Denna söta väckarklocka i form av ett bi kommer att tilltala både små flickor och pojkar. Unna ditt barn en av fyra färgglada designer. Väckarklockan för barn i form av ett bi är en söt och rolig väckarklocka som får ditt barn att le på morgonen. Den är enkel att använda och har ett mjukt larm som inte stör ditt barn när det sover. Barnens bi-väckarklocka har också en LED-indikator så att ditt barn kan se vad klockan är.
2843-4e35e6.jpeg

Lär dig att visa tiden

Den biformade väckarklockan för barn är en rolig och praktisk accessoar som hjälper ditt barn att vakna mjukt varje morgon. Urtavlan är lättläst med stora siffror och exakta visare. Barnet kan lära sig klockan samtidigt som det har roligt med sin nya vän biet. Förutom att vara funktionell är den biformade designen bedårande och kommer att bli en underbar dekoration i ditt barns sovrum. Det är en rolig, praktisk och pedagogisk produkt som hjälper ditt barn att vakna med ett leende på läpparna varje morgon.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.