2858-e6dd90.jpeg
Hundformad elektronisk väckarklocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hundformad elektronisk väckarklocka

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att väcka ditt barn varje morgon kan vara en riktig syssla. Med denna söta elektroniska väckarklocka i form av en hund kommer din pojke eller flicka att gå upp själv varje morgon. Klockan larmar varje morgon så att ditt barn vet att det är dags att gå upp. Det är det perfekta tillbehöret för sena uppstigare.

Den elektroniska väckarklockan i form av en hund är en söt och rolig väckarklocka som hjälper dig att få en bra start på dagen. Den är enkel att använda och har alla funktioner du behöver för att vakna mjukt på morgonen.

Den unika hunddesignen får dig säkert att le varje gång du tittar på den. Denna väckarklocka är också mycket praktisk tack vare sin tydliga, lättlästa LED-display. Du kan ställa in tid och datum i sekunder, och det är också möjligt att ställa in alarmet så att det går igång vid den tid du vill.

Den elektroniska väckarklockan i form av en hund är ett bra sätt att få en bra start på dagen!

En dekorativ väckarklocka

Din lilla pojke eller flicka kommer att älska hundformen på denna elektroniska väckarklocka. De kommer att vilja ha den som dekoration på nattduksbordet. Den elektroniska väckarklockan i form av en hund är en unik och rolig produkt. Den kan gå in i viloläge när du vill det och väcka dig med ett hörbart eller vibrerande larm. Dessutom har den LED-bakgrundsbelysning så att du kan se vad klockan är även i mörker.
2858-417717.jpeg

En originell väckarklocka

Denna elektroniska väckarklocka i form av en hund är en innovativ och rolig produkt som hjälper ditt barn att vakna med ett leende varje morgon. Väckarklockans originella design är en stor framgång, med ljusa färger och en omsorgsfull finish som ger den ett mycket realistiskt utseende. Så du kan ta med dig den när du reser eller placera den på ditt barns nattduksbord för en mjuk väckning varje morgon. Det är en perfekt produkt för barn, eftersom de kommer att älska dess roliga design och användarvänlighet. Den är också en originell och rolig present att ge till vänner och familj vid alla tillfällen.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.