3120-c50cc9.jpeg
Mjuk randig sittpuff för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuk randig sittpuff för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår mjuka, randiga barnfotpall är det perfekta tillbehöret för att ditt barn ska kunna slappna av bekvämt. Puffen är designad med omsorg och känsla för detaljer och är både praktisk och vacker. Med sina ljusa, enkla färger passar den utmärkt i alla barns sovrum.

Den har ett ultramjukt polyesteröverdrag som är mjukt och skönt att ta på för optimal komfort. Fyllningen med polystyrenkulor ger en bekväm sittkomfort som varar i timmar. Dess mått är perfekta för barn i alla åldrar. De mångfärgade ränderna är också perfekta för barn som gillar att leka med livfulla färger och ger en lekfull touch till deras heminredning.

Ge ditt barn en mysig plats att slappa på med den mjuka fotpallen och du kan vara säker på att de aldrig kommer att vilja kliva av!

Den perfekta möbeln för barn

Den mjuka, randiga barnfotpallen är en dekorativ accessoar som passar perfekt för små barns behov. Den bekväma fotpallen är perfekt för barnrummet eller lekrummet och är vacker, praktisk och lätt att sköta. Den är tillverkad av material som noga valts ut för sin höga kvalitet och erbjuder exceptionell komfort tack vare den tjocka, mjuka stoppningen. Puffens kompakta design gör att barn kan sitta bekvämt på den utan att behöva mycket utrymme. Och eftersom den har rätt storlek för barn kan den också användas för lek eller avkoppling.
3120-1b84d5.jpeg
3120-e5831f.jpeg

En rolig fåtölj

Designen på den mjuka randiga puffen är mycket attraktiv. Med sina vackra horisontella ränder i mjuka toner som lätt smälter in i alla inredningsstilar ger fotpallen en lekfull, modern look till ett barns sovrum. De svarta ränderna föreställer en björn, medan de orangea ränderna föreställer en kanin. Detta tillbehör ger barnen ett praktiskt och dekorativt alternativ för att stimulera deras fantasi, samtidigt som det ger dem en välförtjänt stund av avkoppling efter timmar av fysisk eller intellektuell aktivitet. Så tveka inte att välja detta funktionella tillbehör som säkert kommer att sätta stjärnor i ögonen på de små!

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.