3048-32333d.jpeg
Soffpuff i form av ett uppstoppat djur
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Soffpuff i form av ett uppstoppat djur

909,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn djur? Här är en barnpuff som de garanterat kommer att älska. Den här fina sittpuffen har formen av ett gosigt djur och gör varje sovrum lite roligare och sötare. Eftersom den är tillverkad av sammet i klass A är barnfotpallen dessutom supermjuk och bekväm.

Denna soffpuff i form av ett gosedjur är ett utmärkt val för både barn och vuxna. Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg som gör den behaglig att använda. Den är också lätt att rengöra och underhålla. Perfekt för alla barn som älskar djur.

För en stunds avkoppling

Anka, kyckling, björn eller enhörning – det finns många valmöjligheter för denna gosiga djurpuff. Det är upp till dig att välja den form som ditt barn kommer att älska. En sak är säker, de kommer att älska att koppla av på denna mysiga plyschpuff. Denna soffpuff i form av ett plyschdjur är en riktig kramkompis! Den är tillverkad av mjukt plyschtyg och är perfekt för att mysa och koppla av. Barn kommer att älska att ligga på denna djurformade soffpuff och titta på TV eller läsa en bok.
3048-a9cacc.jpeg
3048-809dde.jpeg

Bekvämt och lugnande

Soffpuffen är tillverkad av högkvalitativa material och har en stark och robust struktur. Den är täckt av mjuk, gosig plysch som får det att kännas som om du kramar ett riktigt gosedjur. Varje modell är utformad med noggranna, realistiska detaljer, vilket gör den ännu mer charmig och bedårande. Soffpallen är också mycket bekväm och ger optimalt stöd för rygg och ben. Den är perfekt för avkoppling efter en lång dag eller för att läsa en bok eller titta på en film. Barn kommer att älska att sitta på sitt favoritgosedjur och ge sovrummet en magisk touch.

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.