3018-73e1a3.jpeg
Puff i djurformad fuskpäls
1306,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Puff i djurformad fuskpäls

1306,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer garanterat att älska denna söta puff i fuskpäls. Dess söta djurform kommer att förvåna dem. Din pojke eller flicka kommer desperat att vilja ha den i sitt sovrum. Förutom att dekorera rummet kommer den också att fungera som en följeslagare för ditt barn, inte att förglömma naturligtvis dess funktion som möbel.

Den djurformade puffen i fuskpäls är en mycket originell och rolig produkt. Den är tillverkad av högkvalitativ konstgjord päls och är perfekt för både barn och vuxna. Den är mjuk att ta på och mycket bekväm. Du kan använda den som stol, soffa eller till och med som säng för ditt husdjur. Den är lätt att rengöra och finns i en mängd olika färger.

Mjukhet och komfort

Ge ditt barn nöjet att slappa på denna sammetspuff varje gång de kommer hem från skolan. Puffen i fuskpäls är supermjuk och dessutom varm. Den får ditt barn att känna sig som hemma. Den djurformade puffen i fuskpäls är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av högkvalitativ konstgjord päls och är mycket mjuk att ta på. Den är perfekt för barn och vuxna som älskar djur och vill krama dem. Puffen är också mycket bekväm och kan användas som stol eller soffa. Den finns i flera olika storlekar och färger så att du kan välja den som passar dig bäst.
3018-f0c0b1.jpeg

En originell sittpuff

Den djurformade puffen i fuskpäls har en originell design som gör att den passar i alla rum i hemmet. Tack vare sin djurform är denna sittpuff perfekt för barn som kan ha roligt när de rider på sitt favoritdjur medan de njuter av en stunds avkoppling. Den finns i en mängd olika mönster och färger för att passa alla smaker. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller lekrummet är denna sittpuff ett originellt och praktiskt dekorativt val som kommer att tilltala hela familjen.

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.